Gastenboek

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

 

hallo allemaal, ik heb met erg veel belangsteling het een en ander gelezen via de links hiernaast,en via de site NIBURU.nl, en moet zeggen ben er erg door geboeit, ik zelf ben erg gelovig ik ben katholiek, maar vraag mij af waarom helpen ze dan ons niet sneller om uit deze wereldse elende te komen, en de mensheid meer verlichting te geven, en het inzicht van meer liefde en zuiver licht. ik weet ook wel het kwaad heeft nog veel macht, en dat is het gegeven van God, omdat God wil, dat de mensheid zich kan en wil bewijzen dat men naar een volmaakt heid wil streven en waardig is om de zuivere liefde te ontvangen, maar het kwaad heeft nog tijdelijk de macht over de mensheid, om mensen van God af te houden, door zelf te doen wat men wil.en dat wil het kwaad ook wel, gezien de egoisme en het eigen ik, en abortus enz enz het zijn allemaal dingen die tegen Gods schepping zijn.
MAAR even terug naar het begin van dit schrijven, waarom helpen de hoge indentiteiten ons niet meer onze inteligentie voor uit te streven, onze inteligentie is trouwens nog erg primitief, om bv ons te helpen met Kernfusie de on uit puttelijk kracht bron, dan hebben we niet meer de fosielle brandsoffen nodig,en dat we niet meer afhankelijk zijn van het wereld geld syteem.ik zou willen dat ik 300 jaar verder leefde, dan hebben we dat allemaal niet meer, en is de wereld heel anders, hoe kom ik nu hier aan, omdat ik de films van star trek heb gekeken, en je kunt dan wel zeggen dat is fictie, maar er is wel veel waarheid in, kijk maar eens naar de eerste series, daar zijn nu al veel dingen van uit gekomen, die we nu al hebben. maar ik kan nog wel een tijdje doorgaan, maar dan word het zo lang, en Ik HEB NOG 1000 VRAGEN, maar die zullen wel niet kunnen beantwoord worden. heel veel liefs en groetjes van mijn. Arnoud

arnoud van der staak - 26-08-2010 - 12:51

 

Het is echt ongelofelijk wat er op deze site allemaal aan spirituele informatie openbaar is gemaakt. Zoveel mensen die hier misschien wel jarenlang naar op zoek waren geweest. Ik ben ontzettend dankbaar dat dit nu voor vele, vele mensen beschikbaar is en ik hoop dat zij wijs genoeg zullen zijn om te handelen naar praktische spiritualiteit, wat slechts inhoud om deze spirituele kennis in hun dagelijkse leven op een positieve manier toe te (leren) passen.

Dank u wel,

Agnessa Piotrovskaja

Agnessa Piotrovskaja - 10-05-2010 - 11:10


Ohm mani padme hum.

Ohm shanti.

Bodhi - 23-04-2010 - 22:04

Bericht schrijven >

vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende