365 Inzichten voor de ziel

Wekelijkse Engelen Boodschap op je e-mail
 
 
Wil je ook graag  wekelijks een diepzinnige boodschap van de Aartsengelen gratis per e-mail ontvangen,
meld je dan vandaag nog aan voor de nieuwsbrief
van www.spiritueleweg.com.
 
Meld je hier voor
de nieuwsbrief aan: http://eepurl.com/DT7Bv
 
Recente reactie van de nieuwsbrief abonnee:
 
 
"Hartelijk dank voor de toezending van de Engelenboodschap.
Ik hoop de Boodschappen nog lang te mogen ontvangen, want deze hebben een zeer positieve invloed op mij.
Ik heb dingen ervaren als nooit te voren tijdens het lezen en herlezen van de Boodschap."
 
- Wim Willink 
 

 Nieuw in de webshop: e-boek

"365 verlichtende inzichten voor je ziel"

Verlichtende en aanmoedigende gedachten voor een heel jaar 


Beste zoeker van de innerlijke wijsheid,


In dit e-boek zijn 365 aanmoedigende en verlichtende gedachten verzameld die voor jou stuk voor stuk een ware blikopener zullen zijn. Ieder inzicht is een pareltje dat na de lange tijd van meditatie en afstemming op het Hogere bewustzijn uit de oceaan van de Goddelijke Wijsheid werd gevist. De verzameling van deze kostbare inzichten geeft jou de mogelijkheid in contact met de hogere geestelijke dimensie te komen waar de antwoorden op alle vragen allang bekend zijn.

 

Alle 365 inzichten dragen ongelooflijke positieve kracht in zich. Op het moment dat je een bepaald inzicht aan het lezen bent, ontstaat een innerlijke impuls die je leven een positieve draai geeft. De woorden van iedere ingeving komen op een bijzondere wijze heel erg diep binnen. Alle inzichten werken één voor één zeer stimulerend op je onderbewuste. Dit komt door de hoge energietrilling die de matrix van iedere ingeving in zich bevat.

 

Ieder inzicht vormt een eenheid. Dit is een gedachtevorm die zijn eigen leven leidt. Wanneer je dit boek openslaat wordt je geest automatisch naar een bepaald inzicht toegetrokken. Het kosmische principe van synchroniciteit en de natuurwet van de aantrekkingskracht worden onmiddellijk aan het werk gezet op het moment dat jij wijs advies voor een bepaalde situatie nodig hebt. De 365 inzichten in dit boek geven uitleg over vele psychologische vraagstukken. Zelfs op het moment dat jij geen concrete vraag hebt word jij tot een bepaald inzicht aangetrokken dat nauwkeurig de staat van je bewustzijn of je levenshouding op dat moment omschrijft.

 

Alle 365 inzichten zijn geschreven om de eigen intuītie en gevoeligheid van je ziel te activeren. De alwetende geest zit al vanaf het begin der tijden in je. Hoe meer aandacht je aan de ontwikkeling van je natuurlijke geestelijke krachten besteed, hoe meer spirituele giften in je tot leven zullen komen. Dit boek stimuleert je ziel om met oneindige liefde, kracht en wijsheid naar zichzelf te kijken. Je leert steeds meer je ware zelf te waarderen. Met ieder nieuw inzicht ontdek je de innerlijke schat die jij lang geleden uit het oog verloren bent.

 

Blader dit boek op je gemak door van voren naar achteren en van achteren naar voren. Alle inzichten zijn genummerd, maar houd alsjeblieft niet vast aan de volgorde van de inzichten. Versterk je intuītie en stel de wet van de aantrekkingskracht op de proef door zomaar je oog op een bepaalde bladzijde en op een bepaald inzicht te laten vallen. Hoe minder je in toeval gelooft, des te sterker zal de ingeving op je psyche werken die jou aanspreekt.

 

Gebruik dit boek wanneer je extra energie in je leven nodig hebt. Het geeft je kracht om door te gaan met je leven, vooral wanneer jij je moe of machteloos voelt. Het versterkt je aangeboren wil om te overwinnen. Het bied je nieuwe visie in de situatie waar je vastzit. Het schenkt je de wijsheid om juist te handelen. Het geeft je steun in je zelfreflectie en bezinning totdat je ziel zich als een almachtig, alwetend spiritueel wezen zal herkennen.

 

 

Auteur Maria Piotrovskaja


                            

                     

   Uit het boek "365 verlichtende inzichten voor je ziel":


~ De gouden kans 

De gouden kans is een hemels cadeau dat het universum graag aan ons wil schenken. De gouden kans verschijnt onverwachts in je leven. Hij komt niet als een stralende zonnestraal je donkere huisje binnen, maar verschijnt als een bescheiden en ingetogen geklop op je voordeur. De gouden kans komt vermomd als een onzekere gast, die niet weet of jij wel of niet blij zult zijn met zijn komst. Hij nodigt je toch uit om je deur van het slot te doen en hem hoe dan ook binnen te laten.   De gouden kans is voor ons een kosmische test of wij voortaan zonder angst, zorgen en oordeel willen leven. Jarenlang dromen wij over een baanbrekende vernieuwing in ons leven. Toch worden wij met angst overspoeld op het moment dat de verandering op ons Pad komt.   Wees bereid je hart met geloof en vertrouwen te vullen. Jaag de angst voor onzekerheid het veld uit. Twijfel niet of je de deur wel of niet zult opendoen op het moment dat de gouden kans heel bescheiden aan je voordeur klopt. ~ Een aardbol van vrijheid en liefde  

De aarde is een bol van liefde die door middel van de zwaartekracht alles wat ze liefheeft dicht bij haar hart houdt.   De aarde waar jij woont, is een levend wezen met een eigen bewustzijn, een eigen beleving en een eigen toekomst. Er is een groot kosmisch Plan voor de aarde opgesteld dat onze planeet naar het nieuwe Gouden Tijdperk leidt. Het kosmische plan zal in vervulling komen op het moment dat iedere ziel op aarde helemaal vrij zal zijn van alle mogelijke beperkingen vanbinnen en vanbuiten. Onze planeet is voorbestemd om een planeet van ultieme goddelijke vrijheid te worden.   Vergeet niet dagelijks te bedenken hoe jij jouw rol in de bevrijding van de zielen kunt spelen. Bevrijd jezelf eerst van alle mogelijke grenzen, barričres en beperkingen. De missie van alle zielen die nu op aarde leven is een vrijwillige en bewuste belichaming van de vrije Geest worden die hand in hand loopt met de goddelijke liefde. Haal de geest van vrijheid met iedere nieuwe adem tot binnen in je. Laat iedere adem die jij uitademt pure goddelijke liefde zijn.


~ Een Gouden Eeuw begint bij jezelf  

De Gouden Eeuw van verlichting, vrede en vrijheid begint zich te ontvouwen binnen in jezelf. Iedere keer wanneer er een nieuwe verlichtende gedachte in je geest belandt, wordt de buitenwereld onverwachts een tikkeltje lichter. De vrede die jij zo graag op aarde wilt verankeren begint met meesterschap over je eigen emoties. Innerlijke vrede die jij door jarenlange training bereikt hebt verandert onzichtbaar in een stevige windstoot die het kampvuur van de oorlog uitblaast. De vrijheid van je ziel zal ongetwijfeld deze planeet veroveren. Met iedere beperkende muur die jij in je bewustzijn breekt wordt steeds een nieuwe ziel uit de gevangenis van de bekrompen geest bevrijdt.          Bestel nu het e-boek

"365 verlichtende inzichten voor je ziel" 

in de webshop!

            Klik hier:  Webshop