Consulten van Maria


Skype en/of telefonisch consult 

met engelen dienaar, zielstherapeute

en Universele Priester

Rev. Maria Piotrovskaja
 

Heb jij behoefte aan professionele geestelijke steun in de vorm van een persoonlijk telefonisch consult?

Stuur dan een bericht naar goldenleag@live.nl met vermelding van je naam en maak een aanvraag voor een telefonisch consult.  Hier zijn wel kosten aan verbonden. Het consult per telefoon duurt 1 uur en kost 75 euro. De kosten dienen vooraf naar de volgende bankrekening overgemaakt worden:

NL66RABO0112264921 t.n.v. Aquarius Alt.educatie en behandel centrum


Skype sessie met Rev. Maria Piotrovskaja


Sinds kort is het ook mogelijk om een video consult via Skype te houden. Een Skype sessie is zeer aanbevolen.  Dankzij het videobeeld wordt de overdracht van het Licht beter door de ziel ontvangen en heeft het een dieper effect op je fysieke, emotionele en mentale lichaam. 

Tijdens een Skype-sessie wordt een geestelijke ruimte van hoge trilling gecreŽerd, waar jouw persoonlijke engelenteam, je geestelijke sponsors van dit leven, je eigen Goddelijke Zelf en onze Vader-Moeder God aanwezig zullen zijn. Ook je dierbaren en eventueel andere overleden zielen die met jou verbonden zijn en betrekking hebben op je persoonlijke situatie, zullen in geestelijke vorm aanwezig zijn tijdens de Skype-sessie. 

Dankzij de liefdevolle aanwezigheid van de Hoge wezens van het Licht zal de Goddelijke blauwdruk van je levensplan geactiveerd worden. Je levensenergieŽn worden daardoor in perfecte afstemming met je Goddelijke Plan gebracht. Net als bij de afstemming van een muziekinstrument, worden al je energieŽn afgestemd op de energetische kern van je perfecte, almachtige en alwetende Goddelijke Zelf. Het licht dat tijdens de sessie vrij komt lost stagnaties in je levensveld op. Je persoonlijke visie op jezelf, je levenslessen en je levenspad kan daardoor ruimer en helderder worden. 

Iedere Skype-sessie zorgt voor een healing op cellen- en zielsniveau, die automatisch tijdens het consult plaatsvindt. Het is raadzaam na afloop van de sessie 15 minuten lang rustig te gaan liggen om het helende licht op je te laten inwerken. Alle energetische veranderingen zijn voelbaar tijdens de sessie én na afloop. Afhankelijk van de persoonlijke situatie, kan één sessie al voldoende zijn voor het oplossen van een energetische stagnatie en het genezen van een bepaald aspect van de ziel. Bij langdurige problemen op diverse niveau's kan herhaling van de sessie aanbevolen worden. 

Stuur je aanvraag voor een Skype sessie naar: goldenleaf@live.nl

De kosten voor de Skype sessie dienen vooraf op de volgende bankrekening gestort worden:

NL66RABO0112264921 t.n.v. Aquarius Alt.educatie en behandel centrum

Meteen na de ontvangst van de betaling wordt een Skype sessie ingepland. Restitutie achteraf, na afloop van de gerealiseerde Skype sessie is niet van toepassing. 


Skype sessie tarieven:


Korte Skype sessie 20 minuten: 
€35,-

Skype sessie 30 minuten: €45,-

Lange Skype sessie 60 minuten: €75,-
 Live your life as if every breath your take is a prayer


Waarom ik?

Geliefde ziel, ik ben gekomen om je pijn te verzachten en je angsten en verdriet weg te nemen. Er is een onzichtbare draad van kristallen licht die ik vasthoud in mijn hand. Deze draad verbindt mijn hand met het hemelse land waar het leven heilig, sprankelend en puur is. Dit is een plaats in het Universum waar pijn, angst  en verdriet simpelweg niet bestaan. Daar heerst kristalheldere Goddelijke orde die niet onderhevig is aan menselijke twijfels en compromissen. De zuivere lucht van dit land ruikt naar lentebloesem en is doordrongen met oneindige Goddelijke Liefde. In deze lucht kun je gemakkelijk zweven, de zwaarte kracht is daar niet zo sterk als hier op aarde.

                                                            

                                                                                 

 

Het leven van dit pure land is veel rijker, veel mooier en veel liefdevoller dan wij ons kunnen voorstellen. De kleuren zijn veel stralender en de natuur is veel uitbundiger dan in onze fysieke wereld. Voor heel veel mensen voelt dit prachtige land als thuis komen, toch is dit niet onze oorspronkelijke geboorteplek waar wij ooit als individuele zielen tot leven kwamen. Dit pure land is pas een voorbode aan het echte paradijs Ė de nirvana die in veel hogere dimensies ligt.


If you want to go to the pure land,

Then purify your mind.

When your mind is pure,

Then whatever you see will be pure

And wherever you go

You will find the Buddha realm.

      - Vimalakirtinirdesa Sutra -


Ik houd dagelijks contact met dit pure land die volgens de begrippen van de geestelijke wereld niet zo ver van deze fysieke dimensie ligt. Dit land is een soort Goddelijke blauwdruk voor deze fysieke wereld. Het is een andere, betere aarde die nu tegelijkertijd met onze fysieke aarde in de hogere dimensie bestaat en in de hoogste staat van perfectie en harmonie verkeert. Deze plaats in het universum waarover ik het heb wordt ook de etherische wereld genoemd. Met deze wereld ben ik mijn hele leven lang verbonden. Ik hoef niet eens mijn ogen te sluiten om de gelukkige gezichten van zijn bewoners te mogen zien, ook de natuurgeesten en de prachtige kosmische wezens, samen met engelen kan ik goed onderscheiden. Ik sta met één voet op aarde en met de andere voet op deze serene, Goddelijke plek. Ik verbind in mijn geest de perfecte aarde in de hemel en de fysieke aarde hoe die nu is.
Ik voel het als mijn innerlijke roeping om als een brug tussen deze zichtbare en onzichtbare wereld van het licht te mogen dienen. Nee, ik ben geen boodschapper, ik ben slechts een oude en betrouwbare brug die iedereen naar de oevers van dit ongelooflijke mooie zuivere land kan brengen.


Heb jij een gevoel dat jij onbegrepen, afgewezen, achtergelaten, leeg gezogen of gebruikt bent? Misschien kun je het nut van je leven niet meer inzien of kun je je innerlijke waarde niet meer vinden. Het kan ook zijn dat je onrustig en ongeduldig bent voor de veranderingen in je leven die steeds maar niet komen. Het kan ook zijn dat je iets mist in je leven wat niet in woorden uit te drukken valt. Dit zijn allemaal symptomen van de afgescheidenheid van de heilige hogere wereld waar je ziel zich zo thuis voelt. Jouw ziel verlangt naar een contact met iets wat schoon, zuiver en waardevol is. Waar het verlangen naar een beter leven is, is er altijd een verlangen naar God, naar de Bron, naar de Eeuwige Goedheid, naar de Oneindige Liefde, of hoe jij het ook wil noemen.

"On the path of Love we are neither masters nor the owners of our lives.        We are only a brush in the hand of the Master Painter."


Ik help je de afstand tussen deze harde wereld en de andere perfecte wereld te overbruggen door een gebed dat uit mijn hart komt.

Ik neem je ziel mee in mijn gebed zodat jij ook bewust of onbewust de zuiverheid van de betere wereld mee kunt ervaren. Je ziel wordt opgelucht, gezuiverd en genezen op het moment dat ik je naam tijdens het gebed zal noemen. Dit gebed creŽert een straal van licht die het hart van God gaat raken. De zegeningen die daaruit komen zijn voor de genezing, zuivering en versterking van je ziel bestemd.

                                                                  

 

"The gift of the holiness belongs to each one. For all are created with a heart that perceives the Divine presence within life, shining behind the visible appearance of things. This gift is eternal and can be covered over but never taken away. It is part of the soul, and as such remains forever."