ENGELEN PAASVIERING 2017

Paasviering met 

geliefde Jezus, Moeder Maria

en de engelen van de wederopstandingZondag 16 april 2017

12.00 - 14.30 Beleef zuiverende, vernieuwende energieŽn die tijdens Pasen vanuit het engelenrijk over de hele aarde worden verspreid. Iedereen is van harte welkom om de zegeningen tijdens de speciale paasviering met geliefde Jezus, Moeder Maria en de engelen van de wederopstanding op zondag 16 april 2017 bij Aquarius te ontvangen. 


Tijdens de Paasviering zal ook het sacrament van Universele Doop plaats vinden. Wil je graag dit sacrament op zondag 16 april 2017 ontvangen? Laat ons dan a.u.b. van te voeren weten: Neem contact op


De deuren van Aquarius gaan op zondag 16 april 2017 om 11.30 uur open en wij beginnen exact om 12.00 uur met de viering. In verband met een beperkt aantal plaatsen vragen wij om op tijd een reservering te maken: Neem contact op


Er zijn geen kosten verbonden aan deze paasviering. 


Donderdag 13 april 2017

16.30 - 19.00

De stille wake met Jezus

Het voetenwassen  ritueelOp donderdag 13 april 2017 wordt tussen 16.30 - 19.00 een heilige stille  samenzijn met Jezus gevierd. Iedereen wordt gevraag in stilte naar binnen te komen, in stilte tijdens de bijeenkomst te verblijven en in de stilte de sanctuaria te verlaten. Het is wel toegestaan om de gebeden hardop uit te spreken. 

Tijdens deze bijeenkomst word het Ritueel "Jesus watch with me" in het Engels gezamenlijk voorgelezen (75 minuten), daarna houden wij ook een heilige voeten wassen ritueel waarmee een bepaalde percentage van je karma door geliefde Jezus weg gewassen zou worden. Wij sluiten deze zeer Heilige bijeenkomst met het sacrament van Heilige Communie. Deze stille donderdag bereid ons voor om de zegeningen van de Paasdienst op zondag 16 april nog dieper te ontvangen. 


Deze bijeenkomst is gratis.


Meld je a.u.b. op tijd aan: Neem contact op

Hoogtepunten van de Paasviering:


Afstemming op het Christuslicht in stilte

Wederopstanding ritueel en meditatie 

Zegening van de Kosmische Christus in sacramenten 

van Heilige communie en Universele doop (optioneel) Ontvang de zegeningen van de Kosmische Christus, de Wereld Moeder en Jesus de Christus en zijn engelen legioenen tijdens de helende meditaties en de sacramenten van Heilige communie en eventueel Universele doop. De sacramenten zijn de mystieke middelen van de Heilige Geest die de diepste wonden van je ziel kunnen genezen. Het ontvangen van de sacramenten op een meditatieve en zeer bewuste manier is een essentiŽle deel van de Paasviering bij Aquarius. Dankzij de geestelijke aanwezigheid van geliefde Jezus, Moeder Maria en ontelbare engelen legioenen van de wederopstanding ontstaat er een voelbaar veld van licht en zaligheid in de ruimte waar pasen wordt gevierd. De zegeningen van deze absoluut unieke Paasvering  kunnen daarom op het diepste zielsniveau beleefd worden.Het sacrament van Heilige CommunieHet hoogtepunt van iedere viering bestaat uit het sacrament van Heilige Communie. Tijdens de Heilige Communie ontvang je werkelijk de zegening van de Kosmische Christus. Dit is het aller grootste geschenk die jouw ziel in deze wonderlijke paastijd in de meest tastbare vorm mag ontvangen. Het sacrament van Heilige Communie bestaat uit het nemen van het heilige brood voor de vernieuwing en versterking van je fysieke lichaam en het drinken van  de heilige wijn (druivensap) voor verlichting van je geest en samensmelting met het universele bewustzijn. Je bent volledig vrij om het sacrament van Heilige Communie wel of niet te nemen.


Het sacrament van Universele Doop


 

Er is een mogelijkheid om na afloop van de Heilige Communie het sacrament van de Universele doop te ontvangen. 

Het sacrament van dopen is een optioneel ritueel die na afloop van de heilige communie aan belangstellenden aangeboden zal worden. Tijdens de doop worden rozenblaadjes uit een kommetje gezegend water op je kruinchakra gelegd. Je kunt voor deze gelegenheid een speciale doopnaam kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een naam van je geestelijke begeleider op je pad, zoals een aartsengel, meester van het licht, een heilige etc.Het ritueel van dopen staat symbolisch voor het knielen van de ziel voor de Wil van God en voor het aanvaarden van het eigen goddelijke plan en de persoonlijke levensmissie. 


Dit ritueel trekt je persoonlijke engelenlegioen aan die na afloop dag en nacht bij je zullen blijven. Dit zijn speciale engelenlegioenen die naar jou toekomen voor je geestelijke versterking en om jou bij te staan in de vervulling van jouw levensmissie. Het ritueel van doop creŽert een onbreekbare verbintenis, in de vorm van een gouden draad van het licht, tussen jouw ziel en je Vader Moeder God. Dankzij deze bijzondere verbinding zal de goddelijke begeleiding voelbaar worden in je leven.Wil jij graag het doopsacrament tijdens de paasviering van je keuze ontvangen, laat het dan alsjeblieft van te voren weten via het contactformulier: Neem contact op