ENGELEN KERSTVIERINGEN 2016

Kerstvieringen met de Koningin der engelen 
en Aartsengelen
bij 
A Q U A R I U S
2016
Zaterdag 24 december 2016

Alternatieve Kerstavond dienst


16.30 -19.00 uur

Hoogtepunten:

-Wonderbaarlijke belevenis van het aansteken van het Christuslicht

- Ritueel ter vervulling van je hartewens met Christus

- Heilige Communie ritueel

- Universeel Doop sacrament op aanvraag


*******
Universeel Doop Sacrament
bij AquariusHet universele ritueel van dopen staat symbolisch voor het knielen van de ziel voor de Wil van God en voor het aanvaarden van het eigen goddelijke plan en de persoonlijke levensmissie. 


Dit ritueel trekt je persoonlijke engelenlegioen aan die na afloop dag en nacht bij je zullen blijven. Dit zijn speciale engelenlegioenen die naar jou toe komen voor je geestelijke versterking om je bij te staan in de vervulling van jouw levensmissie. Het ritueel van doop creŽert een onbreekbare verbintenis, in de vorm van een gouden draad van het licht, tussen jouw ziel en je Vader Moeder God. Dankzij deze bijzondere verbinding zal de goddelijke begeleiding voelbaar worden in je leven. 


Dit is een mystiek universeel ritueel dat je persoonlijke verbinding met God de Vader - Alfa en God de Moeder - Omega enorm versterkt. Dankzij dit heilige ritueel zal de innerlijke connectie van je ziel met de Grote Centrale Zon - de Bron des Levens, sterker worden als nooit te voren.  


Dit is een diepgaand mystiek ritueel die buiten de dogmatische kerkelijke structuren uitgevoerd zal worden. Iedere ziel die naar de vervulling van haar eigen Goddelijke Missie verlangt en graag de eigen menselijke wil met de perfecte Wil van God wil laten versmelten komt in aanmerking voor het Universele Doop sacrament bij Aquarius. Wil je graag dit sacrament ontvangen, laat het dan via het contactformulier aan ons weten: Neem contact op

Rev. Maria Piotrovskaja, 


De engelendienaar en het fysieke instrument van de Heilige Geest 

tijdens het uitvoeren van de alternatieve kerstdiensten 

en Heilige sacramenten bij Aquarius


Bekijk Rev. Maria Piotrovskaja op haar Youtube kanaal 

"Universal Prayers" in actie:


http://www.youtube.com/UniversalPrayers