Engelen boodschappen

Nieuw!!!! 
De eerste e-bundel van de 70 engelen boodschappen 
van 2013-2016 is uit! 

Bestel hem nu in de webshop Webshop
Abonneer nu voor de nieuwsbrief van 
Aquarius Alternatief educatie en behandel centrum 
en ontvang GRATIS 
nieuwe engelen boodschappen per e-mail
Klik hier om te abonneren: http://eepurl.com/DT7Bv 


Welkom in het hart van de 7 Aartsengelen! 
Welkom in de engelenwereld van oneindige compassie, liefde, vrede en Goddelijke schoonheid! 
Welkom in de eeuwige realiteit van het engelenrijk!

...If light is in your heart,
You will find your way HOME...

Welkom bij de club van de enthousiaste lezers van de engelen boodschappen opgeschreven door de engelen schrijfster Amadeia / Maria Piotrovskaja! 


De engelen boodschappen brengen je ziel recht in het hart van het engelenrijk waar de meest wonderbaarlijke dingen gebeuren. De tijd is aangebroken wanneer je ziel de wonderschone wereld van engelen en Aartsengelen mag betreden. De engelen boodschappen die jij binnenkort gaat lezen zullen ervoor zorgen dat je geest in de volledige afstemming met het engelenbewustzijn zal komen. Dankzij de synchronisatie van de energieën van je persoonlijke levensveld met de energieën van de Aartsengelen en Archeai zullen de gouden poorten van het engelenrijk langzaam maar zeker voor je open gaan. Hoe meer engelen boodschappen je zal lezen des te toegankelijker het lichtpad naar het engelenrijk voor je zal worden. Het is waar dat jij niet zomaar tot de engelen boodschappen aangetrokken bent. Je ziel  heeft door de eeuwen heen een speciale band met de 7 Aartsengelen opgebouwd. Je ziel herkent de adembenemende engelen aanwezigheid, engelen troost en tederheid dankzij een aantal onvergetelijke persoonlijke ervaringen uit je vorige levens. Dit waren je hele speciale incarnaties uit de verdwenen beschavingen waar de 7 Aartsengelen een prominente rol in de geestelijke groei van je ziel hebben gespeeld. Deze herkenning van je innerlijke verbinding met deze engelen van vroeger heeft in dit leven als een kosmische magneet voor je gewerkt.


 

Ongetwijfeld heb jij al eerder onverwachte bezoeken uit het engelenrijk gehad of tenminste op een geestelijke wijze een aantal liefdevolle benaderingen van de engelen in je leven mogen ervaren.  Vaak waren de Aartsengelen, Archeai, Engel-Devas, je persoonlijke Guiding Angel of gewoon wat kleinere engelen tijdens je meditatie of tijdens je nachtrust in je geest verschenen. Maar vanaf nu, dankzij de engelen boodschappen kun je niet alleen via meditatie en dromen, maar ook via het geprinte woord de verlichtende ingevingen van de engelen tot je geest nemen. 


De engelen boodschappen die jij zo graag wil lezen en bestuderen zijn met de geestelijke sponsoring van de Grote Witte Broederschap, geliefde Heer Sanat Kumara, de heersers van Shambhalla en de geestelijke leider van het nieuwe Aquarius tijdperk, opgevaren Meester Saint-Germain, tot stand gekomen. 


Het is mijn grote eer om voor jou als een engelen tolk op te mogen treden,  lieve vriend van het licht. Net als mijn andere collega’s, de engelen schrijvers, was ik langdurig in geestelijke training geweest bij de 7 Aartsengelen en de Opgevaren Meesters van de Grote Witte Broederschap in mijn uiterlijke en innerlijke bewustzijn. De engelennaam die ik na afloop van deze training mocht ontvangen is "Amadeia”. 


Met deze mystieke engelen naam onderteken ik, Maria Piotrovskaja, de engelen dienaar, de eerste editie van mijn "Engelen boodschappen” e-book. In deze eerste editie zijn 70 engelen boodschappen opgenomen die vanaf augustus 2013 via de nieuwsbrief van Aquarius Alternatief educatie en behandel centrum waren verspreid. Wil je graag ook de splinternieuwe engelen boodschappen per e-mail ontvangen? Abonneer je dan vandaag nog kosteloos op de Aquarius nieuwsbrief. Klik hier: http://eepurl.com/DT7Bv
Het is Gods bedoeling dat er wekelijks of maandelijks nieuwe engelen boodschappen uit zullen komen. Heb je de engelen boodschappen nog nooit ontvangen, of misschien slechts een paar? Dan is de nieuwe digitale "Engelen boodschappen” bundel een waar geschenk uit de hemel voor je. Deze bundel van de 70 engelen boodschappen is sinds kort in onze webshop te bestellen. Je ontvangt je bestelling per e-mail meteen na de binnenkomst van je betaling. Net als alle trouwe engelen vrienden van Aquarius zul je ongetwijfeld veel plezier beleven tijdens het lezen. Welnu, een ware ontdekkingstocht naar het verborgen engelen paradijs - het mystieke engelenrijk zal als jij er voor kiest zometeen voor je beginnen. Neem rustig de tijd om de engelen wijsheid als een heerlijke warme deken van engelen liefde over je heen te laten komen.Ben je al een ruime tijd op de engelen boodschappen geabonneerd geweest, maar wil je ze weer opnieuw en gestructureerd gaan herlezen en, wat nog beter is, dieper bestuderen? Dit e-book biedt je een uitstekende kans om per straal en vervolgens op alfabetische volgorde de wijsheid van de 7 Aartsengelen en andere zeer speciale engelen te mogen verinnerlijken. De engelen boodschappen vormen een energetisch bindmiddel tussen engelen en mensen - een zogenaamd geestelijk "cement” die de poriën van het menselijke bewustzijn met de hoogvibrerende lichtessentie van het engelenbewustzijn vult en de energetische trap tussen de menselijke en de engelenwereld kristalliseert en vastzet. 


Geliefde ziel, zie een prachtige kristallen trap voor je op het moment dat je de engelen boodschappen leest en zie je ziel als een witte gedaante trede voor trede deze kosmische trap beklimmen. Sommige treden zijn hoger dan de anderen, daar moet je echt een hele grote stap voor nemen (denk aan de gigantische treden van de grote Egyptische piramides) en andere treden zijn wat makkelijker, passender aan de menselijke voeten maat. Dit heeft met het verschil van de energetische trilling van de boodschap te maken. Waneer een bepaalde engelen boodschap een zeer krachtige energetische lading geeft, kost het je meer moeite om deze boodschap in je geest te verwerken. Je ziel moet dan extra moeite nemen om de grote steen op de kosmische engelenladder te beklimmen. Maar sommige boodschappen, die het beste met je eigen trilling resoneren, kunnen met enorme vreugde en "gemak” door je geest opgenomen worden, zonder dat het je enige moeite kost. Je vliegt dan als het ware over die ene trede op de kosmische engelen ladder gelijk door naar de volgende.Wil je in één keer zoveel mogelijk LICHT uit de engelen boodschap halen? Zorgt er dan voor dat jij niet te vluchtig over de woorden van de engelen boodschap vliegt. Hoe meer aandacht en tijd je aan de engelen boodschap van je keuze zal schenken des te meer inzichten en openbaringen jij uiteindelijk in je kruin chakra zal ontvangen. 


Let op: de engelen boodschappen werken langer door in je geest en dalen dieper in je bewustzijn dan je denkt. Je ziel heeft daarom wat meer tijd nodig om de engelen wijsheid te absorberen en te verinnerlijken. De engelen energie die in deze boodschappen verankerd is blijft voor altijd een veelzijdig geschenk voor je ziel; je raakt de engelen lichtessentie nooit kwijt maar krijgt alleen maar meer door herhaaldelijk de engelen boodschappen te lezen.  


Wat zijn deze engelen boodschappen dan eigenlijk, vraag je jezelf waarschijnlijk af… Wees bewust, lieve vriend van het licht, dat de engelen boodschappen veel meer zijn dan slechts geprinte woorden van verlichting. Ze zijn de verlichting zelf, afkomstig van het gezamenlijke etherische veld van het allesomvattende engelen bewustzijn…… 


Wil je meer over de engelen nectar van het eeuwige Leven weten? Lees dan de volledige tekst van het voorwoord van de engelen schrijfster Amadeia in haar e-book "Engelen boodschappen”. Bestel nu de "Engelen boodschappen" e-book in de webshop: Webshop

Engelen boodschappen e-book

Inhoud:

1.  Voorwoord van engelen dienaar Amadeia

2.  De opening van de kosmische poorten van de 7 stralen door de 7 Aartsengelen

3.  De kristallen engelen ladder

4.  De engelen nectar van het eeuwige Leven

5.  Aartsengelen boodschappen van de 1ste kosmische straal

6.  Aartsengelen boodschappen van de 2de kosmische straal

7.  Aartsengelen boodschappen van de 3de kosmische straal

8.  Aartsengelen boodschappen van de 4de kosmische straal

9.  Aartsengelen boodschappen van de 5de kosmische straal

10. Aartsengelen boodschappen van de 6de kosmische straal

11. Aartsengelen boodschappen van de 7de kosmische straal

12. Engelen boodschappen van de 7 Aartsengelen

13. Engelen boodschappen van de 7 Archeai

14. Boodschap van de engelen van Advent

15. Boodschap van de engelen van Andromeda

16. Boodschap van de engelen van Aquarius uit de Grote Centrale Zon

17. Boodschap van de engelen bewaarder van je Boek des Levens

18. Boodschap van de engel van je Boom des Levens

19. Boodschap van de Engel-Deva van het elementalen rijk
 
20. Boodschap van de engel met de Gouden Sleutel

21. Boodschap van de engelen woordvoerder van de Grote Karmische Raad

22. Boodschap van je Guiding Angel

23. Boodschap van de engelen van het laatste avondmaal

24. Boodschap van de luisterende engel

25. Boodschap van de engelen legioenen van de Melkweg

26. Boodschap van de engel van je Missie

27. Boodschap van de engel van de Goddelijke Moeder Omega

28. Boodschap van de engelen van het nieuwe begin

29. Boodschap van de Paasengelen

30. Engelen boodschap van de Pinkster engelen

31. Boodschap van de engelen van Pleiade

32. Engelen boodschap van je recording angel

33. Boodschap van de engelen leider der serafijnen

34. Boodschap van de engelen boodschapper van Shambhalla

35. Boodschap van de engelen bewaker van Shambhalla

36. Boodschap van de engel van Sirius