Home


Zondag 27 augustus 2017

12.00 - 16.30

ENGELEN SCHOOLGeheimen van de Serafijnen


Inhoud:

- Serafijnen clearance  van je geestelijke blokkades/overtuigingen in je mentale lichaam
- Bezoek aan de etherische serafijnen tempel van Justinius
- Activatie van je kristallen koord en je energetische verbinding met de serafijnen helende tempel in de Grote Centrale Zon
- Nemen in ontvangst 10 persoonlijke Serafijnen 

Prijs: €35,-

Meld je voor deze les per e-mail aan: goldenleaf@live.nl

Lees hier meer over de Engelen School: ENGELEN SCHOOL 2017 
 
 
Wekelijkse Engelen Boodschap op je e-mail
 
 
 
Wil je ook graag  wekelijks een diepzinnige boodschap van de Aartsengelen gratis per e-mail ontvangen,
meld je dan vandaag nog aan voor de nieuwsbrief
van www.spiritueleweg.com.
 
Meld je hier voor
de nieuwsbrief aan: http://eepurl.com/DT7Bv
 
Recente reacties van de nieuwsbrief abonnees:
 
"Graag wil ik jullie hierbij hartelijk danken voor deze onvoorstebaar mooie engelen boodschappen! Ze zijn zo zuiver en puur en komen ongelooflijk maar waar, telkens met de juiste boodschap! Zij gaan echt recht tot het hart!"
 
- Martine Vanhentenryk
 
"Telkens met verlangen kijk ik uit naar de wekelijkse engelenboodschappen. Ik vind ze zů goed, zů waardevol. Ze raken mij tot in mijn hart en ziel en sporen mij meer en meer aan om in zuivere en hogere energie te verblijven. Ik moet er meestal bij huilen van diepe dankbaarheid en geluk. Ik voel me  zo sterk verbonden met de Engelen. Ik las de recentelijke boodschap van Aartsengel GabriŽl vanmorgen weer en wéér tranen. En ik kan niet anders zeggen dan dat de tekst diepe geluksgevoelens opwekt. Dit soort tranen komen uit mijn warme hart en geven mij een bijzonder aangenaam gevoel. Ik wist niet dat gelukstranen zů heerlijk aanvoelen.................!!!!!!!!!!!!!!"  
 
- Mieke Verhulst


"Hartelijk dank voor de toezending van de Engelenboodschap.
Ik hoop de Boodschappen nog lang te mogen ontvangen, want deze hebben een zeer positieve invloed op mij. Ik heb dingen ervaren als nooit te voren tijdens het lezen en herlezen van de Boodschap."
 
- Wim Willink
 
"Super thanks! Dankjewel Maria en geliefde Aartsengel Uriel voor de boodschap die ik net ontvangen heb. Op dit antwoord zat ik te wachten.
Ik sta elke keer echt ter plex hoe de engelen boodschappen met de dag beleving spreken. Wat er op dat moment gebeurd. Zou je misschien de engelen ook voor me willen bedanken?"
 
- Hamade Oonk 
 
 
"Lieve Maria, hartelijk wil ik je bedanken voor de met regelmaat toegezonden Engelen boodschappen. Ze komen echt bij me binnen en ontroeren me diep. Het is zo hoopvol dat we geliefd zijn onder de engelen en zij er altijd voor ons willen zijn en daar ben ik dankbaar voor."
 
- Marloes de Haas 
 
 
"Wat een prachtige engelenboodschappen krijg ik elke week! De Liefde van boven vloeit  letterlijk via iedere woord naar beneden! Vooral de laatste van Aartsengel UriŽl is precies de boodschap die ik op dit moment nodig heb. En het werkt! Als ik hem aanroep en om innerlijke stilte, rust en vrede vraag, daalt er een rust in mij neer, zodanig dat ik even niets meer uit kan spreken. Er is alleen nog puur Zijn,  ik hoef niets anders meer..."
 
- Anne-Marie Barten
 
 
"Toen ik de boodschap van Aartsengel JofiŽl ontvangen had, ben ik 's avonds gaan mediteren hierover. Ik was nog maar net begonnen of mijn hoofd chakra ging open. Een grote stroom van energie kwam binnen. Het stroomde maar door. De engelen hadden het er maar druk mee! En nu naar een paar dagen houdt de stroom niet op. Elk moment als ik aan JofiŽl denk gaat dit door. Het is voor mij een heel nieuwe ervaring. Dank je dat ik dit heb mogen ontvangen."
 
- Gerda Witteveen
 
"Hartelijk dank voor deze mooie boodschap van Aartsengel JofiŽl. Ik voel deze krachtige waarheid binnen in mijn hart en in al mijn cellen. Het is een innerlijk weten, het allesomvattende bewustzijn dat in ons bestaat als het "Zijn." Maak contact met dit bewustzijn, omarm het en smelt je ermee samen. Je hoeft niet meer je gedachtes achterna te lopen, maar het leven ontvouwt zich naar jou toe. Alles komt op je pad wat voor jou bedoelt is. Je zit op dezelfde frequentie als het universum, waardoor alles resoneert. "Be there"!
 
- Marco Van Delft


"Dank je Maria! Voor je zo liefelijke en prachtige boodschappen!
Ze zijn zo verheffend en hoog vibrerend.
Je voelt het trillen in je hart.
Dank je wel."

- Rita Pulmans Kunstenaar & Moderator
 
 
"When angels visit us, we do not hear the rustle of wings, nor feel the feathery touch of the breast of a dove; but we know their presence by the love they create in our hearts.Ē
 
― Mary Baker Eddy
 
 
 
 
 
 
 
"In order to choose the right path, we do not have to figure out the wrong one ~ we just need
to follow the Light.
"
 
 
 
**********
 
 

 
Dit is de website van verleden, heden en toekomst van je ziel als ze voor de spirituele weg gekozen heeft. Hier vind je de meest ingrijpende wijsheid van alle religies, spirituele stromingen, mysterie scholen van oud en nieuw. Neem de tijd voor de spirituele voeding van je ziel! Mag je reis gezegend zijn, beste zoeker van Het Licht!

Deze website is samengesteld door parapsychologe Maria Piotrovskaja, oprichtster van Alternatief Educatie Centrum Aquarius,
met diepe liefde voor jouw onsterfelijke ziel.
 
Bezoek mijn facebook pagina
"I WILL PRAY FOR YOU"
 
 
Bekijk mijn  You Tube kanaal
"UNIVERSAL PRAYERS"
 
 
 
 
Abonneer nu op mijn  You Tube kanaal
"UNIVERSAL PRAYERS" 


 
 Reaction to the prayer for finding of a great paying job within 3 days:
 
- Wow...thank you!!! I watched this video last night and prayed with you and got a call back today:-):-):-)
- Dany Glam Monroe
 
 - WOW...WOW...My name is Steve I am in Vancouver, B.C. Canada..Maria you are an instrument and servant of the Almighty I AM GOD...wow again...
 
- Steven Paul   Vancouver BC Canada
 
- You are such a wonderful angel who is a blessing to all that come before you, Thank You so much,  Maria
 
- Amira Imani
 
 
- As soon as u listen to these prayers, u will feel the power WORKING right away........... I really appreciate all the prayers of Maria Piotrovskaja. just unique and beautiful and great power in it.
 
- Madhuri Pawar
 

 
******

Terugblik

 

Eén van de belangrijkste momenten in ons leven is een moment van terugblik. Dit is het kostbaarste moment van bezinning en relativering. In de stilte van je hart kijk je dan naar het hele traject die jij je hele leven lang gelopen hebt. "Welke overwinning telt het meeste?Ē zou je jezelf dan willen afvragen. Waar ging mijn energie, mijn tijd, mijn geld en mijn aandacht naartoe en welk resultaat heb ik er in mijn leven mee bereikt? Waren de dingen waar ik me zo druk om maakte echt de moeite waard? Laat jezelf niet te veel teleurstellen op het moment dat je op de drempel staat om deze aarde voorgoed te verlaten. Neem de tijd voor de terugblik niet één keer, maar meerdere malen in je leven.

 

De terugblik is een ware blikopener die je duidelijk laat zien, tenminste als je helemaal eerlijk tegen jezelf bent, waar je tekort was gekomen en hoe groot je innerlijke potentieel is. Jij kunt veel meer mensen bereiken dan je denkt. Je kunt veel meer voor de mensheid betekenen als je meer naar buiten durft te treden. Er zitten zoveel talenten in je die jij nog niet helemaal beoefend hebt. Laat je laatste terugblik in dit leven voor het diepste gevoel van voldoening en zelfrealisatie zorgen. Ga vandaag nog met je grootste droom aan de slag. Gelukkig heb je nog tijd genoeg om deze wereld gelukkiger, vreedzamer en begripvoller te maken.
 

 

 
In ieder mens schuilt de wijze man, een guru, een avatar, een dienaar, een profeet, een kosmisch wezen.
Ondanks het feit dat wij allemaal even menselijk, niet perfect, niet altijd even gemakkelijk in de omgang zijn, dragen wij de Goddelijke Vonk, het zaad van Oneindige Liefde en de bron van Onsterfelijkheid in ons hart. Het Licht in ons is in staat de Kosmische Wijsheid die wij eigen hebben gemaakt door de hele planeet te verspreiden. Jij bent welkom je eigen spirituele inzicht op deze website te plaatsen! Kijk voor meer inspiratie op de rubriek 'Inzichten van de lichtdragers'.

 

Zoals bij alles wat spiritueel is, begint je persoonlijke spirituele weg naar de volmaaktheid met de bereidheid naar jezelf te kijken. Je wilskracht, je innerlijke intelligentie en de rijpheid van je geest helpen in eerste instantie het reŽle beeld van je echte zelf te verkrijgen. Je persoonlijke inzichten, zelfdiscipline, zelfkennis en zelfrealisatie vormen uiteindelijk de basis van je spirituele volwassenheid.


De innerlijke wijsheid en het onderscheidingsvermogen, die jij gedurende je levensreis ontwikkelt, brengen je naar het punt wanneer de heilige giften van je geest niet meer voor jezelf kunt houden. Het licht die door je heen stroomt, breid zich eerst uit tot je familie- en vriendenkring en dan naar je stad, je land en uiteindelijk naar de gehele planeet.
Iedere spirituele zoeker is voorbestemd om een sleutelfiguur in de aardse geschiedenis te worden. Elke ontwaakte persoon op aarde dient een speciale rol te spelen in het verheffen van het bewustzijn van de mensheid.

Het is de vlam van het hart die jouw spirituele weg naar de waarheid verlicht en de juiste afslag helpt te nemen. Je hart is de plek waar je spirituele intelligentie is gevestigd. Leef vanuit je hart, denk vanuit je hart, droom vanuit je hart, beslis vanuit je hart! Mag het vuur van de Goddelijke Liefde met alle kracht vanuit je hart komen stralen!

Many of us feel an inner desiring for the mystical world, for some kind of heavenly kingdom beyond the physical plane, for the bliss of oneness with the universe. This is true longing of our souls for a spiritual path that reconnects us with the home of light where we came from and where we will finally return. Dear seeker for a spiritual truth, know well that this land is REAL !

"There is a land, where the roses are without thorns, where the flowers are not mixed with brambles. In that land, there is eternal spring, and light without any cloud. The tree of life groweth in the midst thereof; rivers of pleasures are there, and flowers that never fade. Myriads of happy spirits are there and surround the white throne of Power with a perpetual hymn. The angels with their golden harps sing praises continually and the cherubim fly on wings of fire! This country is Heaven..."
The purpose of our soul's evolution on Earth is to grow in self-mastery, balance our karma and fulfill our fiery destiny so that we can return to the spiritual dimensions that are our real home. When the soul at last takes flight and ascends back to God and the heaven world, she becomes an Ascended Master, free from the rounds of karma and rebirth. But the first of all the soul needs to be liberated from the errors of the past, from own human creation and that comes only by elevationof the Christ counsciousness and sustaining of connection with her Higher Self day by day.....
 
Free gift for every spiritual seeker - e-book "Reuniting with our Higher Self" is the best present ever for you, your frends and your spiritual family! Visit http://www.violetfire.org and be free!

"Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that most frightens us.

We ask ourselves, who am I to be brilliant, gorgeous, talented, and fabulous? Actually, who are you not to be?

You are a child of God. You are a child of the Light!

We are all meant to shine, as children do. We are born to make manifest the glory of God that is within us. It's not just in some of us, it's in everyone.

And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others."


All know the Way, but few actually walk it...