Je persoonlijke missie in het leven

Zondag 27 augustus 2017

12.00 - 16.30

ENGELEN SCHOOLGeheimen van de Serafijnen


Inhoud:

- Serafijnen clearance  van je geestelijke blokkades/overtuigingen in je mentale lichaam
- Bezoek aan de etherische serafijnen tempel van Justinius
- Activatie van je kristallen koord en je energetische verbinding met de serafijnen helende tempel in de Grote Centrale Zon
- Nemen in ontvangst 10 persoonlijke Serafijnen 

Prijs: €35,-

Meld je per e-mail voor deze les aan: goldenleaf@live.nl 


Lees hier meer over de Engelen School: ENGELEN SCHOOL 2017****


Missie

There is a plan for you. For every child of the light, for every son and daughter of God there is a divine way. But there is always the human alternative. Define the Path of your own Self-realization, prove the Path of your choosing by taking the most practical steps to fulfilment of your fiery destiny!

Every mission is an action that is based on your personal sacred labor. It involves the perfecting of the talents that God has placed within your soul.

Nieuw - "De Gouden Weg naar mijn Missie" 
intensieve online cursus van 6 lessen


Reactie van recente deelnemer - "Ik ben helemaal weg van de cursus en verheug me iedere week weer. Ik moet wel toegeven dat zolang ik me met deze studie bezig houd, gebeuren steeds kleine wondertjes in mijn leven."                      - Gertje Daniëls, Panningen

Inhoud van de cursus


Les 1. Wat is een missie?

 
 

Het ontstaan van je missie. Je persoonlijke missie als een deel van de Grote Kosmische Plan. Je unieke plaats in de Kosmische Hiërarchie. Je innerlijke beloftes als een bron van je missie. Grote Karmische Raad en je Boek des Levens.

 
 

Opdracht:  De 10 `geboden` van je missie. Ontvang 10 ingevingen van je Hogere Zelf.

 
 

Meditatie: Bezoek aan de Grote Karmische Raad en herinnering van je droom en je innerlijke beloftes.

 
 
 
 

Les 2. Wie ben ik?

 
 

7 menselijke lichamen. Ziel en Ego. De geborgen kracht van de menselijke psychologie. Positieve en negatieve overtuigingen. Neutralisatie en opheffen van psychologische blokkades.

 
 

Test van 4 elementen: water, vuur, aarde en lucht.

 

Opdracht: Noteer de 5 sterkste en de 5 zwakste kwaliteiten van je persoonlijkheid.

 
 

Meditatie: Versterking en volledige manifestatie van je innerlijke kracht. Inclusief affirmaties.

 
 
 

Les 3. Je missie en het Pad van de 7 stralen.

 
 

Het mysterie van 7 openbare en 5 geheime stralen. De kosmische cycli van 12 jaar.

 
 

Test van 7 stralen.

 
 

Meditatie op de kracht van 7 stralen. In- en uitademen van de 7 vlammen door de 7 chakras. Ontdekking van je hoofdstraal.

 
 
 

Les 4. De belangrijkste stappen naar de vervulling van je missie (Deel I)

 
 

Stap1: De ontwaking van de ziel en de zielsexpressie. De vreugde

 

Stap 2: De aflossing van eigen negatieve karma en bevrijding van de ziel. De vergeving

 

Stap 3: Zuivering van lichaam en geest en opbouwen van innerlijke harmonie, vrede, zelfdiscipline en zelfbeheersing. De leerweg

Meditatie: Ritueel van de vergeving in de geheime kamer van je hart


 

Les 5. De belangrijkste stappen naar de vervulling van je missie (Deel II)

 
 

Stap 4: De afstemming op je Hogere, Goddelijke Zelf, op het Kosmische Plan en je persoonlijke blauwdruk. De contemplatie.

 

Stap 5. Bewuste acceptatie van eigen Goddelijke Plan en eigen mantel als een dienaar aan de mensheid. De overgave.

 

Stap 6. Materialisatie van de Missie. Onderneming van de praktische stappen voor het vervullen van je levensopdracht. De actie

 
  
 

Les 6. Zet je missie in beweging!

 
 

Creëer je missie statement – de innerlijke boodschap. Creëer een beeld (visie) van de vervulling van je missie. Praktische weg voor de materialisatie van je missie. Valkuilen en tegenwerking(en) op je Pad.

 
 

Opdracht: Schrijf een aanvraag naar de Grote Karmische Raad voor de activatie van je Goddelijke Plan.

 
 

Opdracht: Schrijf een brief op een A4 naar je nakomelingen en de volgende generaties, waar de zuivere kern van je missie, je innerlijke boodschap duidelijk naar voren zal komen. Zorg ervoor dat de inhoud van deze brief en vooral de laatste zin onmogelijk te vergeten zou zijn.

 
 

Meditatie naar de vervulling en afronding van je missie in dit fysieke leven.


Reactie van deelnemers -


"Ik ervaar de cursus als iets heel bijzonders en deze past enorm in alles wat ik onderneem in mijn ontwikkeling. Door de meditaties van deze cursus zie ik meer een structuur/blauwdruk in mezelf ontstaan over wie ik ben en wil zijn. Door dit te voelen en ervaren merk ik dat ik meer geloof in mezelf krijg en ook meer liefde en begrip.

  

De lessen bevatten enorm veel licht en hoge inzichten/waarheden die me liefdevol begeleiden naar waar ik wil zijn. Het lijkt wel alsof door het lezen van de cursus er iets in mij geactiveerd wordt, dat heel lang heeft liggen slapen. Op het moment dat ik de woorden lees, voel ik de liefdesenergie waarmee het is geschreven door mijn wezen gaan en contact maken met mijn eigen liefdesenergie waar we allemaal uit bestaan. De cursus komt daardoor op zo`n diep niveau binnen omdat het in zijn puurste vorm ervaren kan worden. Dat maakt mij een heel dankbare studente!

 

Ik zie nu ook het verband dat ik altijd al zangeres heb willen zijn, maar ik was te bang om het te doen. Toch heb ik de stappen gezet om dit te ontwikkelen ook al was het het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan. Nu zie ik met communicatie als een taak, dat ik zang heb gekozen als middel, net als schrijven. Het is net alsof er allemaal puzzelstukjes in elkaar vallen en dit is pas het begin want hoe meer ik me erin verdiep, hoe meer me duidelijk wordt.

Kortom, ik ben heel blij met de cursus. Dank je wel!!!"

 

- Rachel Postma, Amsterdam


 

"De cursus heeft me nog meer bevestigd in het gevoel dat ik al had en heeft me doen beseffen dat het aan mij is om de stappen te ondernemen die nodig zijn om mijn missie uit te kunnen voeren. Ik heb er vertrouwen in gekregen dat ik er wel kom, als ik mijn eigen weg maar volg.

Ik heb dan ook besloten dat ik terug ga naar school om een master opleiding in Education and Child Studies te volgen. Er zit wel een toelatingsexamen aan verbonden, dus ik hoop dat ik daarvoor slaag. Na de tweejarige opleiding zou ik dan als orthopedagoog of gezinspedagoog kunnen werken. Een grote stap, want ik moet daarvoor mijn baan opzeggen. Maar ik weet dat het de juiste stap is.

Ik wil je bedanken voor het beschikbaar stellen van de cursus. Mijn ontmoeting met jou heeft ervoor gezorgd dat ik de uitdaging aan wil gaan om mijn missie in vervulling te brengen. Ik ga hem nog een keer helemaal doornemen om daarna mijn missie voluit op te schrijven (ik heb wel wat op papier staan, maar ik wil het helemaal goed doen) en ik denk dat het belangrijk is om de stof te blijven herhalen.

Verder hoop ik dat je nog veel mensen weet te bereiken met deze cursus, want het is echt heel waardevol.


Nogmaals bedankt voor alles!!!!!"

 -  Je dankbare studente, A. Alkemade

 
Het woord "missie” zoals die wordt gebruikt in het christendom staat voor een goddelijke roeping, een heilige opdracht voor een uitverkoren ziel om een bijzondere dienst voor God te verrichten. Moses, Jesus hadden zeker een Missie, maar ook Joan van Ark of Moeder Teresa staan bekend dat ze hun levens hebben gegeven voor de hoogste roeping. Een "missie” wordt in het boeddhisme "Dharma” genoemd wat letterlijk betekent: "een heilige plicht”. Dharma of een missie is niet alleen voor de "grote namen” gereserveerd. Iedere ziel verschijnt in de materie met een speciaal gevormde opdracht die alleen aan haar toevertrouwd is. Kortom, wij zijn allemaalgeboren om een bijzondere levenstaak te verrichten. Het is alleen nog de vraag: wat houdt dat precies in? Dit staat helaas niet opgeschreven in onze uiterlijke geheugen, wel in het innerlijke weten van onze ziel. Het oorspronkelijke goddelijke plan dat bestemd is voor deze reïncarnatie staat gedrukt op het hogere bewustzijnsniveau van de ziel en wordt een "blauwdruk” genoemd.

Het erachter komen of het herinneren wat deze opdracht inhoud en deze vervolgens te vervullen is het doel van de gehele reïncarnatie en is in feiten het hoofddoel van iedere spirituele zoektocht.

Het vervullen van je missie geeft de diepste spirituele voldoening aan je ziel. Ons bestaan kan gedeeltelijk gezien worden als een survival in de jungle. Wij moeten dagelijks genoeg aandacht besteden aan het onderhouden van ons lichaam en het voorzien van alle levensbehoeftes, want hiermee trainen en ontwikkelen wij een perfect instrument voor het vervullen van de levenstaak. Maar je moet je dagelijkse routine niet gaan zien als de vervulling van je missie, want dat is slechts de voorbereiding daarvan.

De inhoud van je missie is nauw gebonden met je persoonlijke talenten die jij niet zomaar hebt. Je missie vertegenwoordigt de perfecte vorm van jouw creativiteit die je het meest gelukkig maakt. Maar uiteindelijk is je missie niet alleen wat je doet, maar wat jij bent en wat jij uitstraalt. Het is een innerlijke, vaak onbewuste boodschap naar de wereld toe die jij op je persoonlijke manier overbrengt.

Je persoonlijke roeping is de rede waarom jij geboren bent. Want ieder mens heeft een speciale opdracht ontvangen voordat hij in het leven kwam. Daarom heb jij ook je unieke gaven of talenten ontvangen die als een perfect instrument dienen te zijn voor het vervullen van je levenstaak. Toch leven veel mensen hun leven op een automatische piloot zonder diep in te gaan op wat uiteindelijk hun rede van bestaan is. Er komt voor iedereen een keer een moment (soms na dramatische gebeurtenissen in je leven) wanneer je geen voldoening meer krijgt van alles wat je van tevoren gedaan hebt. Alsof je wakker wordt en niet meer weet waar je je bezig moet houden. Want je hebt alles al een keertje geprobeerd en ervaart wat veel mensen gezellig, succesvol, prestigieus of spannend vinden. Helaas voor de nieuwe uitdagingen heb jij er ook niet zoveel aan. Dat komt door wat je aanvoelt als ‘eigen missie’, je persoonlijke roeping, maar juist in die richting heb jij niet zoveel gedaan. De gelukkigste mensen zijn de mensen die hun roeping gevonden hebben en er mee aan de slag gaan. Sommige mensen weten vanaf hun kinderjaren al wat ze gaan doen als ze groot zijn. Maar voor de meeste mensen kan de zoektocht naar eigen missie een jarenlang traject worden.

Wil jij erachter komen wat je persoonlijke missie is?  Kijk op http://www.aurafotovideo.nl- voor een privé-consult "Ontdek je missie". 

The ritual of finding your calling in life

by Ascended Master Saint Germain


Begin the ritual by placing yourself at a desk, clean and cleared, where you will not be disturbed. Take a blank sheet of white paper, and with pen in hand commune with the innermost light of your being. You can meditate upon your Divine Plan by visualizing a white sphere before you. This sphere ( 50 cm in diameter ) is the symbol of your own cosmic consciousness which you contact in meditation.


Now address the Lords of Life, saying: "In the name of my own Real Self, the I AM THAT I AM, and the Christed one of my being, I callforth from the reservoir of my Life, to the Great Divine Director and to Saint Germain to assist me now in the implementation of the law of cosmos as it applies to my individual identity, to my karma and my dharma and to the circumstances of my life in time and space."


Light a candle and consecrate it to the spark of divinity which is your very own opportunity to fulfill your cosmic destiny. Let the flame be the focus of the threefold flame of divine love, divine wisdom and divinepower that burns on the inner altar of your heart. Let it be a focus of untapped resources, of energies available, idling in the nexus of decision, waiting for your command to descend as flowing fire for the crystallization of the God Flame within you.Now take your pen and set forth in your own handwriting upon the white page before you, symbolizing the white page that God has given to you as the gift of life, the goals that you desire to accomplish while the sands of opportunity yet fall in the hourglass. Measuring moment by moment the choices that you make in time and space, write down your fondest hopes, your impossible dreams, your heart's longings, your desire for soul fulfillment, your educational goals, your spiritual and material expectations, the service you desire to render unto God and man, the mark of mastery and the record of victory that you have determined to leave behind for those who will follow you on the path of initiation.

You may write and rewrite this outline of your life, examining it for purity of motive, for its practicality, its probability, your own ability, your own willingness to summon from the God flame within the energies of commitment, commeasurement and constancy.


When you have set forth to your own satisfaction a realistic as well as an idealistic set of goals, make two copies. Place one copy in the Holy place wherever it could be at your home (between the pages of Bible for example or on your personal altar if you have one ) and put another copy in the physical fire, that it might be secured in the etheric level of your consciousness and be conveyed to the Lords of Karma ( Great Karmic Board ) for the necessary ratification of the law of cosmos.


With your left hand on the Bible with the first copy of your goals, take in your right hand the following mantra for divine direction and give it 14 times. Repeat this exercise for 33 days.Divine Director come, seal me in thy ray - Guide me to my Home by thy Love I pray!

Thy blue belt protect my world, thy dazzling jewels so rare surround my form and adorn with essence of thy prayer!


Make us one, guard each hour ike the sun's radiant power - let me be, ever free now and for eternity!

Thy blue belt protect my world, thy dazzling jewels so rare surround my form and adorn with essence of thy prayer!


Blessed Master R.,you are near, not far - flood with LIght, God's own might radiant like a star!

Thy blue belt protect my world, thy dazzling jewels so rare surround my form and adorn with essence of thy prayer!


Divine Director dear, give me Wisdom pure - thy Power ever near helps me to endure!

Thy blue belt protect my world, thy dazzling jewels so rare surround my form and adorn with essence of thy prayer!


Shed thy Light on me, come, make me whole - banner of the free, mold and shape my soul!

Thy blue belt protect my world, thy dazzling jewels so rare surround my form and adorn with essence of thy prayer!


And in full Faith I consciously accept this manifest, manifest, manifest

And in full Faith I consciously accept this manifest, manifest, manifest

And in full Faith I consciously accept this manifest, manifest, manifest

right here and now with full Power, eternally sustained, all-powerfully active, ever expanding and world enfolding until all are wholly ascended in hte Light and free!

Beloved I AM! Beloved I AM! Beloved I AM!Each day at the conclusion of your meditaion and mantra, take your pen and write upon another white page the thoughts of your mind, the feelings of your heart which come to you as a means to augment and to implement the goals you have set forth and to bring them into alignment with the goal of life for your lifestream held in the causal body of the Great Divine Director.

Do not strain to hear the word of God when the answer to your call is the bliss of the Great Silence. Do not fret when the clarity of divine direction does not manifest to your outer consciousness. The alchemy of divine direction is at work within you , be sure of it.

- Saint Germain -